De gehoorzame slaaf

De gehoorzame slaaf

Geplaatst door Naomi op 28-10-2020

Hoewel ik geen professionele SM meesteres ben heb ik wel regelmatig klanten die hierom vragen en vind ik het heerlijk om te doen. Ik voel me machtig tijdens een rollenspel en ik neem altijd de dominante rol op me. Lekker bevelen uitdelen en totale controle hebben tijdens zo’n sessie… ja dat is wel wat voor mij. 
En zo was het deze avond niet anders. Ik heb ik boeking voor 2 uur met een klant die een SM sessie wil. Tijdens zo’n avontuur is de klant niet op zoek naar seks maar wil hij gedomineerd en vernedederd worden. Ik trek mijn strakke leren broek aan, hoge zwarte laarzen, een sexy bh met een latex topje en neem mijn tasje vol attributen mee. Een zweepje, handboeien, touwen en voor de klanten die van soft SM houden heb ik een pluche zweepje en een oogmasker. Vaak heeft een klant ook zelf allerlei spullen en ooit maken ze de deur al open in een leren outfit. Zoals ik al zeg, ik ben geen professionele SM meesteres dus sommige dingen gaan me ook echt te ver. Ik ben ooit een bij een klant terecht gekomen die speeltjes op stroom had en zelfs met naalden geprikt wilde worden. Deze klant wilde bloeden en echt pijn voelen, maar dit ging me te ver. Licht overstuur ben ik toen vertrokken bij deze klant. 
Deze avond kom ik in een doodnormale wijk aan bij een appartementencomplex. Ik bel aan en direct gaat de deur van het gebouw open. Ik stap in de lift naar de 5e verdieping en loop richting zijn appartement. Ik klop aan en het duurt even voordat er opengemaakt wordt. Ineens gaat de deur open en voor mij zie ik de klant gehuld in zijn slaven outfit op handen en knieën. Hij buigt zijn hoofd omlaag en kijkt me niet eens aan, deze man zit al helemaal in zijn rol. Ik besluit om maar meteen aan de slag te gaan en ik zie binnen mijn geld al op tafel liggen. 
Ik trek mijn jas uit en terwijl ik daar in mijn meest sexy kostuum sta kijkt hij nog enkel alleen naar mijn voeten. Deze klant is zo onderdanig dat ik besluit om hem hard aan te pakken. “Zul jij mij gehoorzamen en alles doen wat ik zeg? Want anders staat je wat te wachten hoor!” roep ik terwijl ik mijn zweepje uit mijn tas neem. “Ja meesteres” klinkt het onder mij. 
Ik loop om hem heen en streel met mijn zweep over zijn rug en mep vanuit het niets ineens hard tegen zijn billen. De eerste striemen worden zichtbaar en bij elke slag sla ik steeds wat lager totdat ik hem tegen zijn ballen aansla. Ik zie hoe hij moeite heeft om op zijn knieën te blijven zitten en beveel hem om zijn rug te rechten. Op zijn knieën zit hij recht overeind en ik zet 2 tepelklemmen bij hem vast. Zijn tepels knellen en ik zie hoe hij op zijn tanden bijt en tot slot stop ik een bal in zijn mond. Zijn olsen heb ik al bij elkaar gebonden en vanaf dit moment gaat het echt beginnen. “Sta op” beveel ik hem en hij komt met moeite overeind met mijn zweep sla ik  tegen zijn ballen aan en ik hoor een lichte kreun. “Heb ik gezegd dat jij mocht kreunen?” Schuddend met zijn hoofd kijkt hij weer naar de grond. Ik maak zijn bas los en vraag nogmaals op een dwingende manier: “Had ik gezegd dat jij mocht kreunen?” en hij zegt “Nee meesteres”. Nogmaals krijgt hij een zweepslag tegen zijn ballen en roep ik “Jij bent geen gehoorzame slaaf hé.” Ik beveel hem om om zijn rug te liggen en met mijn hoge naaldhakken begin ik hem zachtjes maar steeds een beetje harder te prikken tot het moment dat mijn hakken wegzakken in zijn ballen. Vanaf dit moment werden mijn eisen vernederend, pijnlijk en ik genoot er enorm van. Ik voelde een machtig gevoel en mijn slaafje werkte goed mee. Na deze avond ben ik mij nog meer gaan verdiepen in BDSM en worden mijn sessie steeds harder en harder. Ik kom regelmatig terug bij mijn gehoorzame slaaf zodat hij even kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur en realiteit. 
 

Over de auteur

Naomi

Hey lieve mannen, Ik ben Naomi, ik ben al jarenlang escort en ben een nette en professionele meid. Tijdens een dat met mij k…


Geplaatste reacties

Anonymous 102787

25-Sep-2023, om 00:33

Egt een 'turn on' dit verhaal ? ??? Ik word zo bloedheet van Dominante Vrouwen ?