Chatten

Bezoek salonKim NL in Tilburg

Naam: Kim NL

Ranking

-

Waardering

-

Volgers

9

Beoordelingen

-

Over Mij

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring op het gebied van sensuele en erotische massages dan bent u bij Kim Nederland op de juiste plek! Met een groot aantal ervaren masseuses geniet u van een heerlijke massage waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. Al meer dan 20 jaar verzorgt Kim Nederland de meest ontspannende en erotische massages waarbij uw wensen uitkomen en veel bespreekbaar is........

U kunt terecht voor diverse arrangementen en de volgende massages worden aangeboden:

Aqua/Tantra Massage
Onder een deken van schuim en warm water glijdt de masseuse sensueel over uw lichaam en geniet u van een handmatig hoogtepunt.

Hot & steamy / shower massage
De naam zegt het al, onder de douche wordt u heerlijk ingezeept en ontvangt u een scrub massage en vervolgens gaat de massage verder op het massagebed.

Couples massage
Samen met uw partner genieten jullie samen van een erotische massage.

Body to body / tantra massage
De masseuse gebruikt hierbij haar eigen lichaam om u sensueel te masseren. U geniet intens terwijl haar borsten en billen over uw lichaam glijden. Deze massage wordt met een handmatig hoogtepunt afgesloten

Wederzijdse massage
Hierbij mag u (in overleg met de masseuse na een Tantra massage) de dame van uw keuze de laatste 15 minuten masseren. De regels hierbij zijn dat u de intieme delen niet mag aanraken en alles gaat in overleg!

Soft sm massage
Laat uw zintuigen intens prikkelen tijdens deze massage, er wordt duidelijk besproken waar uw voorkeur ligt bij deze massage.

Four hands massage
Dubbel genot tijdens een heerlijke massage door 4 handen!

Tantra massage 2x
Niet een maar twee keer Tantra massage. Bij deze massage zal de Diva van uw keuze uw erogene zones extra stimuleren en zolang mogelijk het hoogtepunt blijven uitstellen. De climax is daardoor extra intens en u zult hier nog vaak aan terug blijven denken. Deze massage is voor de man die van een extra uitdaging houdt.

V.I.P massage
Een echte V.I.P. Treatment! Eerst heerlijk douchen met een diva naar keuze en vervolgens heerlijk bijkomen in de jacuzzi. Daarna geniet u van een Tantra massage met olie of onder een deken van schuim en warm water. Na deze heerlijke massage kunt u samen onder het genot van een glaasje bubbels en een hapje nog even bijkomen en sluit u deze ervaring af door nog even lekker samen te douchen.

Fifty shades of grey massage
De ultieme ervaring voor de man die net dat stapje verder durft te gaan. Deze stoute massage is er voor de echte liefhebber!

Openingstijden

Dag Uren
Maandag 10:30 - 22:00
Dinsdag 10:30 - 22:00
Woensdag 10:30 - 22:00
Donderdag 10:30 - 22:00
Vrijdag 10:30 - 22:00
Zaterdag 10:30 - 22:00
Zondag 11:30 - 22:00

Mijn website

https://www.kimnl.nl/

Video's